Camps i Cia. comença a caminar

Hui a l’aptitud jurídica sume el respecte pels animals, éssers que mai tenen culpa;  “We may be the only lawyers on earth whose clients are all innocent” diuen des de Animal Legal Defense Fund. Davant d’un encreuament professional mesos enrere,  una bona amiga em va proposar, com a advocada que no havia deixat de ser, col·laborar en la defensa dels animals amb una avesada experta en Veterinària i ambdues em van convéncer que, més enllà de l’assessoria jurídica d’empresa, hi ha una altra vida laboral possible… Vaig acabar per decidir formar-me en profunditat amb els mestres de DeAnimals a Múrcia i ara per fi presente ací el meu nou projecte professional: un bufet dedicat a lluitar pels drets dels animals i defensar la Justícia.

Camps i Cia. és hui un bufet unipersonal que s’insereix dins d’una entusiasta i vital xarxa social d’experts en Benestar animal, xarxa que no deixa de créixer.  A mitjà termini tinc el ferm objectiu de sumar altres especialistes de l’àrea de Benestar animal, i no solament del Dret. Javi Llinares del Projecte Sóc de Poble ha aportat la seua gran creativitat a la imatge corporativa.

Una primera via per defensar als animals és conèixer i donar a conèixer els drets que tenen com a éssers sensibles que són, tant en el país, com en la Comunitat Autònoma (C.A.) o en una població. Per tant, una de les branques del meu projecte serà la formació i la sensibilització, a grups socials, equips de treball o estudiants, entre uns altres.

D’una banda, la defensa dels drets dels animals es pot exigir en via administrativa o penal. Així, una segona via de treball serà l’assistència jurídica, a entitats i ciutadans, en procediments administratius i penals per maltractament i abandó.

Més enllà de l’assesoria legal, la formació especialitzada i les campanyes educatives hi ha múltiples camps on serà necessària una advocada formada en Dret animal i allí estaré. Les vivències i eines que he adquirit ﹣idiomes, Dret, Mediació, comunicació, recerca, acció social, edició de publicacions o gestió d’equips i de projectes﹣ i l’experiència desenvolupada al llarg de 25 anys de carrera laboral estan ara al servei de la defensa del Benestar animal des del nord de la província d’Alacant.

Sempre amb la Llei present, per descomptat, ja que l’amor pels animals no és prou per a exigir i aconseguir que els drets que tenen els animals siguen respectats i defensats i que la vulneració d’aquells siga castigada, segons el Codi Penal i la resta de normativa de protecció animal vigent a Espanya y la Unió Europea.

Imatge: Designed by Mrsiraphol

Aviso legal Política de cookies – Política de privacidad

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s